У Броварському районі продовжують евакуацію населення

Затверджені маршрути на 14 березня

У Броварському районі Київської області визначили маршрути евакуації населення на 14 березня. Про це повідомив начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило, передають "Коментарі".

За його словами, сьогодні, 14 березня, в Київській області погоджено і відкрито шість "зелених" коридорів, три з них — у Броварському районі:

Маршрут №1. Великодимерська громада:

Богданівка — Велика Димерка — Зоря — Гоголів — Бровари.

Маршрут 2. Великодимерська громада:

Шевченкове — Тарасівка — Жердова Гоголів Бровари.

Маршрут 3: Баришівська громада:

Перемога Лук'янівка Лукаші Корніївка.

Дві колони автобусів виїжджатимуть за населенням із Броварів, одна — з Борисполя о 9:00.

Нагадаємо, з центру Броварів до Києва запустили автобусний маршрут. Автобуси відправляються від будівлі "Укрпошта" на Майдані Свободи в Броварах та доставляють пасажирів до столичного залізничного вокзалу "Дарниця". Окрім того, з 13 березня запровадили автобусний рейс з села Княжичі до Києва. Автобуси доставлять мешканців до столичного залізничного вокзалу "Дарниця". Маршрут працюватиме щоденно, відправлення о 10:00 від Будинку культури.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Баришівському районі Київської області біля села Перемога російські військові під час евакуації розстріляли колону жінок та дітей. Загинуло семеро людей, серед загиблих — дитина. Згодом Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що мешканці намагалися виїхати самостійно, що дуже небезпечно.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися