Окупанти знов намагалися прорватися до Києва, але не доїхали (ФОТО)

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію та показали знищену ворожу техніку

У Київській області російські окупанти не полишають надії просунутися у бік Києва та готуються до наступу на Вишгород. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, передають "Коментарі".

"Ворог здійснює спроби відновлення наступальних дій в напрямку на Вишгород. Протягом доби противник намагався просунутися у бік Києва. Успіху не мав, перейшов до оборони. На Сіверському напрямку противника зупинено", — заявили у Генштабі ЗСУ.

За даними українських військових, російські окупанти намагаються відновити боєздатність, закріпитися на захоплених територіях та здійснюють перегрупування військ. Поблизу Броварів фіксують переміщення малочисельних груп ворожої техніки в межах окупованих населених пунктів Богданівка та Велика Димерка.

Протягом цієї ночі під Києвом тривали запеклі артилерійські бої з російськими загарбниками. Під час контрнаступу Збройних Сил України українські військові знищили багато ворожої військової техніки та живої сили противника. Світлини знищеної техніки окупантів оприлюднили в Генштабі ЗСУ.

"Київщина. На парад російські окупанти не доїхали — трохи фарба облупилась", — йдеться у дописі до фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти зосередились на обороні своїх позицій під Києвом та зменшили кількість повітряних атак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися