Киянин "поховав" мати своїх дітей, щоб втекти за кордон

Подробиці розповіли українські прикордонники

На Закарпатті затримали 37-річного киянина, який через свій призовний вік спробував виїхати за межі країни обманним шляхом. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними прикордонників, чоловік разом з двома дітьми прямував в Словаччину через пункт пропуску "Малий Березний". Під час перевірки документів він заявив про смерть дружини та що один виховує двох дітей. Киянин також пред’явив свідоцтво про смерть дружини, видане на початку березня цього року.

Прикордонники засумнівалися у дійсності документа. Факт підробки свідоцтва про смерть підтвердився. Про інцидент проінформували співробітників Національної поліції. "Батьку-одинаку" відмовили у перетині державного кордону України.

На що тільки не йдуть деякі українські чоловіки аби втекти від війни за кордон. Наприклад, на кордоні з Молдовою прикордонники виявили бейбі-бокс "з сюрпризом". У коробі ховався чоловік. У такий спосіб дружина намагалася вивезти батька своїх двох дітей. 

Нещодавно мер Києва Віталій Кличко закликав киян-чоловіків, які виїхали зі столиці, повернутися та боронити місто та країну. Кличко наголосив, що треба захищати не тільки місто, а й своє майбутнє, а не сидіти десь і співчувати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що громадяни Китаю намагалися незаконно переправити через державний кордон України до Румунії двох новонароджених у Києві дітей. Подробиці — в нашому матеріалі.

Джерело: https://t.me/DPSUkr/1677


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися