Арестович розповів про спроби окупантів просунутися до Києва

Як змінилася ситуація на фронті за добу

За добу суттєвих змін в характері дій російських окупантів та чисельності ворожих військ, зокрема поблизу Києва, немає. Про це під час брифінгу заявив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович, передають "Коментарі".

"Ця й попередня доба — це укріплення противника на позиціях, які він займає, намагання поповнити матеріальні запаси й маленькі тактичні дії на покращення своїх позицій, які своєчасно припиняються Збройними Силами України. Це стосується напрямків Києва, Сум, Чернігова, Харкова", — повідомив Арестович

Основними напрямками зосередження сил окупантів залишаються зона Операції Об’єднаних Сил, Херсон та Миколаїв, додав радник голови Офісу президента України. "Повітряні Сили України за добу збили понад десять літальних апаратів противника, з яких щонайменше чотири літаки, а також два вертольоти, крилаті ракети та безпілотний літальний апарат", — поінформував радник голови ОПУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області сьогодні, 18 березня, українські військові збили винищувач-бомбардувальник російських окупантів.

Нагадаємо, раніше у Бориспільському районі Київської області Збройні Сили України знищили ще один гвинтокрил російських окупантів.

Тим часом в Міністерстві оборони України не виключають, що російські війська можуть здійснити спробу штурмувати Київ. Проте у відомстві запевнили, що Збройні Сили України надійно захищають столицю. Подробиці — в нашому матеріалі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися