На Київщині побільшало небезпечних напрямків (ВІДЕО)

Оперативна ситуація від керівника військової адміністрації регіону

На Київщині українські військові мужньо тримають оборону та дають гідну відсіч ворогу. Про ситуацію в регіоні розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

"Ворог намагається закріпитися, перегрупуватися, наростити сили та спробувати знову вдарити по нашій столиці, але наші воїни зривають усі їхні плани", — наголосив Павлюк.

Українські військові, місцева влада та територіальна оборона вживають усіх необхідних заходів для оборони столиці. В цьому керівник Київської обласної військової адміністрації впевнився під час перевірки одного з блокпостів на околиці Києва. Павлюк також озвучив найбільш небезпечні напрямки у Київській області зараз.

"Найбільш небезпечними напрямками залишаються Житомирська траса, міста Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель, Дмитрівська громада, Макарів, північ Вишгородського району та території трьох громад Броварського району", — повідомив Павлюк.

На Київщині триває евакуація мирного населення та доставка гуманітарної допомоги в окуповані громади, проте окупанти постійно перешкоджають цьому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області сьогодні, 18 березня, українські військові збили винищувач-бомбардувальник російських окупантів.

Нагадаємо, раніше у Бориспільському районі Київської області Збройні Сили України знищили ще один гвинтокрил російських окупантів.

Дивіться також відео, як під Києвом розбомбили та потопили колону окупантів при спробі перекинути техніку через річку Ірпінь. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися