Ситуація в Борисполі та районі під повним контролем ЗСУ, — Павлюк

Коментар голови Київської обласної військової адміністрації

Ситуація в Борисполі та Бориспільському районі повністю контрольована та стабільна, бойові дії не відбуваються. Про це заявив голова Київської обласної військової адміністрації (ОВА) Олександр Павлюк, передають "Коментарі".

За його словами, в Борисполі та Бориспільському районі триває нарощування оборони, зокрема українські військові та територіальна оборона зміцнюють блокпости та зводять нові фортифікаційні споруди.

"Наразі бойових дій на території Бориспільського району не проводиться. У районі об’єкти критичної інфраструктури працюють у звичному режимі, ситуація стабільна. Вся територія району, всі територіальні громади контролюються нашими силами", — наголосив Павлюк.

Голова Київської обласної військової адміністрації вважає, що ЗМІ неправильно "розставили акценти" відеозвернень мера Борисполя Володимира Борисенка щодо евакуації мирного населення та питань безпеки. "Мова йшла виключно про теоретично можливі в майбутньому атаки ворога", — заявив керівник Київської ОВА.

Нагадаємо, 21 берез мер Борисполя Володимир Борисенко рекомендував місцевим мешканцям та переселенцям, які перебувають у місті, виїхати заради власної безпеки. "Як показує практика міст, де зараз тривають бої, чим менше цивільного населення знаходиться в місті, тим легше працювати Збройним Силам України. Нагальної потреби перебувати зараз в місті немає. Бої точаться вже навколо", — заявив тоді Борисенко. У відеозверненні мера Борисполя йшлося про жінок та дітей, пояснив голова Київської ОВА.

Джерело: https://t.me/kyivoda/2561


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися