Бровари знаходяться під потужним захистом ЗСУ, — мер (ВІДЕО)

Броварський міський голова розповів про ситуацію в місті

У Броварах чутні потужні постріли, але місто знаходиться під надійним захистом Збройних Сил України. Про ситуацію в місті у своєму відеозверненні розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

"Минає день з комендантською годиною. У місті лунали постріли. Ця інформація оприлюднена Офісом генерального прокурора. На цьому зупинятись не буду. Все без жертв, все нормально. Хотів би запевнити, що нас дуже потужно захищають Збройні Сили України, за що ми їм вдячні", — сказав Сапожко.

За його словами, комунальні служби міста працюють в посиленому режимі. "Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету. Був призначений ще один командир добровольчого батальйону. Займаємося питаннями гуманітарного штабу. В основному це стосується людей, які переселилися з інших населених пунктів Броварського району і зупинилися у місті Бровари", — повідомив мер міста.

Зібрати інформацію про тих людей, хто потребує гуманітарної допомоги доручено комунальним підприємства ЖКГ, зазначив Сапожко. Він запевнив, що усім буде надана необхідна допомога від гуманітарного штабу.

"В посиленому режимі також працює Броварська районна лікарня. Сьогодні іде спілкування з низкою підприємств про відновлення роботи, щоб все ж таки дати можливість людям отримувати заробітну плату, працювати в сфері обслуговування, в сфері виробництва", — розповів мер Броварів, пообіцявши надати необхідну від влади допомогу бізнесу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області блокпост на території Калинівської громади окупанти обстріляли з важкої артилерії. Є поранені. Окрім того, сьогодні, 22 березня, російські окупанти обстріляли Бровари з важкої артилерії. Снаряди влучили на територію одного з заводів. Внаслідок обстрілу пошкоджені господарські споруди та сім автобусів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися