Чернігів стримує наступ окупантів на Київ, — Генштаб ЗСУ

Оперативна інформація на фронті

Збройні Сили України продовжують стримувати наступальні дії російських окупантів в напрямку Києва. Про оперативну ситуацію на фронті повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, передають "Коментарі".

За даними відомства, на північно-східному напрямку українські військові продовжують ведення оборонної операції у визначеній операційній зоні. "Основні зусилля зосереджені на прикритті державного кордону, стримуванні наступу противника у районі населеного пункту Малин. На Сіверщині угруповання військ утримує оборону Чернігова та стримує просування противника у напрямку на Київ", — поінформували у Генштабі ЗСУ.

По території Білорусі триває активне переміщення російської та білоруської військової техніки, яку накопичують вздовж українського кордону. У Генштабі ЗСУ додали, що представники білоруської опозиції частково вивели з ладу залізничне сполучення між Білоруссю та Україною. Подробиці цієї інформації уточнюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти намагаються захопити Київ з Чорнобильського, Бучанського та Броварського напрямків. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, під Броварами українські військові знищили зведений загін танкового полку російських окупантів під час їхньої чергової спроби наступу на Київ. На окремих напрямках у Броварському районі Київської області ворожі підрозділи відрізані від постачання продуктів та пального. Десантно-штурмові війська ЗСУ продовжують нищити колони забезпечення окупантів по всій Україні.

Читайте також, що російські війська продовжують перегрупування для відновлення наступу на Бровари





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися