На правому березі Дніпра під Києвом тривають бойові дії

Ситуація на Київщині на 24 березня

У Київській області тривають бойові в Ірпіні, Гостомелі та на Житомирській трасі. Про оперативну ситуацію в регіоні розповіли к Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Кілька громад Бучанського району знаходяться під обстрілами російський окупантів. Ворог обстрілює Ірпінську, Бучанську, Дмитрівську та Макарівську громади. Ворожими снарядами накриває, зокрема Ясногородку, Макарів, Мотижин та Березівку. Російські окупанти укріпили свої позиції на території Бучанської та Немішаєвської громад, а Коцюбинську громаду обстріляли з мінометів та ведуть там аеророзвідку.

Переміщення ворожої техніки зафіксовано у Бучанській, Дмитрівській, Бородянській та Гостомельській громадах. Березівка, Клавдієво-Тарасове, Северинівка, та Миколаївка знаходяться на межі гуманітарної катастрофи.

У Броварському районі ворожа техніка переміщується по територіям Баришівської, Калитянської, Великодимерської та Калинівської громад.

В Іванківській, Димерської та Поліської громадах Вишгородському районі Київської області гуманітарна катастрофа. Місто Славутич повністю ізольований. Під обстрілами знаходиться селище Ясногородка у Фастівському районі. У Бориспільському, Білоцерківському та Обухівському районах ситуація контрольована. Ніч у громадах цих районів пройшла без обстрілів.

Нагадаємо, Збройні Сили України на півночі Київської області під час артилерійської атаки знищили позиції російських окупантів. Подробиці щодо ситуації на фронті та відео — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині російські окупанти продовжують зазнавати втрат, намагаючись прорватися до Києва. ЗСУ знищили чергову колону техніки російських загарбників. Зокрема, ворог втратив частину сучасного мобільного комплексу "Краснуха-4", який призначений для прикриття військ та великих територій від радіолокаційного виявлення, а також для протидії літакам-розвідникам та безпілотникам. А Десантно-штурмові війська ЗСУ в районі села Макарів успішно знищили з ПРК “Стугна-П” декілька одиниць ворожої бронетехніки.

Джерело: https://t.me/kyivoda/2625


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися