Між Києвом та Вишгородом відновлюють автобусні рейси

До столиці з Вишгороду курсуватиме пільговий автобус

З Вишгороду до Києва з наступного тижня відновлять курсування автобусних рейсів. Про це повідомив Вишгородський міський голова Олексій Момот, передають "Коментарі".

За його словами, планується відновити курсування автобусу до столиці з понеділка, 4 квітня.

"Скоріш за все з понеділка відновимо наш червоний автобус, запустимо. Поговорили з представниками АТН, щоб вони хоча б три-чотири автобусів своїх поставили на Петрівку, Почайну. Ми — на Героїв Дніпра наш червоний, пільговий. Запустимо "одиничку" і "двійку" по місту", — розповів мер Вишгороду.

Вишгородський міський голова Олексій Момот додав, що з понеділка, 4 квітня, у місті планують відновити дистанційний освітній процес для школярів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві запрацював кільцевий маршрут електрички. До Видубичів та до Троєщини можна дістатися щоденно з залізничного вокзалу "Дарниця". Потяги відправляються з Дарницького вокзалу щогодини.

Нагадаємо, що у звільнених населених пунктах Київщини посилили комендантську годину. Це стосується Броварського, Вишгородського та Бучанського районів. На території цих міст та сіл обмеження чинні з 21:00 2 квітня до 06:00 5 квітня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися