У звільнених селах під Броварами триває зачистка (ФОТО, ВІДЕО)

Правоохоронці шукають колаборантів та працюють з потерпілими

У Броварському районі триває зачистка звільнених від російських загарбників населених пунктів. Про роботу правоохоронців розповів керівник Національної поліції України у Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Робота поліції Київщини з подолання наслідків варварських дій російських окупантів в селах Шевченкове, Велика Димерка та Богданівка. Вилучаємо вибухонебезпечні предмети, оглядаємо загиблих, встановлюємо колаборантів, крадіїв і шукаємо потерпілих від загарбників", — розповів Нєбитов.

Керівник Національної поліції України у Київській області оприлюднив кілька світлин з населених пунктів, де працюють зараз правоохоронці. 

За оперативними даними Київської обласної військової адміністрації, у Броварському районі багато пошкоджених будинків та знищеної інфраструктури. Частково відновили електропостачання в селах Рудницьке, Велика Димерка, Шевченкове та Зоря. Через пошкоджений газопровід деякі населені пункти Великодимерської та Калитянської громад залишаються без газу.

У Калитянській громаді триває робота з відновлення інфраструктурних об'єктів та житлових будинків. Рятувальники вже перевірили заміновані території населених пунктів Залісся, Плоске, Богданівка, Велика Димерка та Жердова.

Нагадаємо, у звільнених від російських окупантів Іванкові, Бучі та Бородянці орудують мародери та торгують гуманітарної допомогою. Через масові випадки мародерства у звільнених містах і селах посилили роботу Патрульної поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що термін дії посиленої комендантської години у звільнених від російських загарбників населених пунктах Бучанського, Броварського та Вишгородського районів Київської області подовжили до 7 квітня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися