На магістралі "Київ – Чоп" почали ямковий ремонт (ФОТО)

Маршрут до столиці буде безпечним

В Житомирській області розпочали ремонт траси "Київ — Чоп", щоб зробити маршрут до столиці безпечніше. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг України.

"Дорожники у Житомирській області почали ремонтувати обстріляні авіаснарядами ділянки траси М-06 Київ – Чоп", — йдеться в повідомленні компанії "Укравтодор".

У підприємстві обіцяють відремонтувати трасу "Київ — Чоп" найближчим часом. "Проводимо аварійний ямковий ремонт та очищаємо від сміття проїжджу частину автошляху. Відновлення руху ділянкою траси М-06 плануємо у найближчий період", — заявили у Службі автомобільних доріг.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області триває зачистка від розбитої техніки та снарядів на Житомирській трасі. Дорожники вже прибрали 29 кілометрів траси М-06 "Київ – Чоп". На узбіччі цієї магістралі через кожні 300-400 метрів завмерли цивільні автівки, майже всі простріляні кулями впритул. З дороги продовжують забирати тіла вбитих російськими окупантами мирних мешканців. Біля розбитої ворожої техніки ще багато нерозірваних снарядів, а на узбіччях — розтяжки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися