Мер Вишгороду розповів про відновлення Хотянівського мосту

Які роботи зараз тривають

До відновлення Хотянівського мосту залучені військові інженери та триває розробка комплексного проєкту, але зробити це швидко неможливо. Про це у відеозверненні розповів Вишгородський міський голова Олексій Момот, передають "Коментарі".

"Щодо відновлення так званого "Хотянівського" мосту. Ви знаєте, що він був підірваний. Якщо комусь здається, що це таке просте питання, що вирішується за тиждень, ви не праві. Прошу віднестися з розумінням. Робота в цьому напрямку ведеться", — сказав Момот.

Для відновлення цього мосту є два альтернативних варіанти, зазначив Вишгородський міський голова. "Опора, що ще стоїть, але всі бачили, що вона має кут нахилу, і тенденціє йде до того, що вона нахиляється й далі. Тому там треба робити, і це вже робиться — комплексний проєкт. Туди залучені й військові інженери. Це все треба прорахувати, тому що це, в першу чергу, безпека людей", — заявив мер Вишгороду.

Місцева влада та військова адміністрація району докладають максимум зусиль для відновлення Хотянівського мосту якомога швидше, запевнив Момот.

Нагадаємо, у Вишгородському районі Київщини почали відновлювати зруйновані під час бойових дій мости через річки. Зокрема, вже встановили понтонну переправу через річку Здвіж біля села Катюжанка та завершили влаштування тимчасового мосту біля села Казаровичі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після звільнення Київщини від російських окупантів в мережі посилилось поширення неправдивої інформації щодо оборони Вишгородської громади. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися