У Києві та передмісті завершують розмінування будівель (ВІДЕО)

Як тривають роботи, показали у військовій адміністрації столиці

У передмісті Києва та у столиці вийшли на фінальну стадії з розмінування будівель та готуються до розбирання завалів. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Після завершення обстеження будівель у Києві та передмісті розпочнуть розбирати завали та прибирати сміття. Над цим працюватимуть комунальники та усі охочі мешканці. У військовій адміністрації Києва зазначили, що деякі обстежені будинки не підлягають відновленню.

За час розмінування Києва у столиці знищили дві авіаційні бомби та 866 вибухонебезпечних предметів. Сапери обстежили та очистили від боєприпасів понад 14 гектарів території. Розмінування лісів та лісо-паркових зон ще триває.

Окрім того, столичні піротехніки допомагають рятувальникам розміновувати Пущу-Водицю. Мер Києва Віталій Кличко закликав усіх бути обережними та наголосив, що відвідувати місця відпочинку в лісо-паркових зонах заборонено.

Столична влада закликала киян утриматись від відвідування кладовищ на поминальні дні у Києві та на період дії воєнного стану через небезпеку ракетних обстрілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися