У Василькові заборонили відвідувати кладовища на поминальні дні

Рішення влади прокоментувала мер міста

На території Васильківської міської територіальної громади у поминальні дні заборонили відвідування кладовищ. Про відповідне рішення виконавчого комітету міської ради розповіла мер Василькова Наталія Баласинович, передають "Коментарі".

"Ми провели нараду з духовенством всіх конфесій. Ми провели нараду з поліцією з муніципальною вартою, нашим ДФТГ. Враховуючи поточний стан справ на території нашої громади, а також ті факти, що на території суміжних з нами громад кладовища піддавались обстрілам, виконавчим комітетом було прийнято рішення заборонити відвідування кладовищ протягом поминальних днів", — заявила мер Василькова у відеозверненні до мешканців громади.

Мешканців Василькова закликали відповідально та з розумінням поставитися щодо заборони відвідувати кладовища. "Запаліть дома свічки, і в тихому сімейному колі згадайте своїх померлих. Коли ситуація стабілізується, ви обов’язково зможете відвідати кладовища", — звернулася до містян Баласинович.

Нагадаємо, столична влада закликала киян утриматись від відвідування кладовищ на поминальні дні у Києві та на період дії воєнного стану через небезпеку ракетних обстрілів та вибухонебезпечні предмети.

Читайте також, чому з поверненням до Києва не треба поспішати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися