Мешканцям Броварів розповіли про правила відвідування кладовищ

На поминальні дні будуть обмеження

Мешканців Броварської громади попередили, що під час поминальних днів буде закрито в’їзд автотранспорту на територію міських та сільських кладовищ. Про це поінформував мер Броварів Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, на міських кладовищах у Броварах для зручності відвідувачів курсуватимуть декілька автобусів.

"Охорону громадського порядку забезпечуватимуть поліціянти та бійці добровольчих громадських формувань", — зазначив Сапожко.

Мер Броварів закликав місцевих мешканців скоротити час перебування на кладовищах та не наражати на небезпеку себе та своїх близьких.

"В Україні йде війна, періодично виникає загроза ракетних ударів, забезпечити укриття під час повітряної тривоги на території кладовищ неможливо. Будьте свідомі, будьте відповідальні!" — йдеться в повідомленні Броварського міського голови.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Васильківської міської територіальної громади у поминальні дні заборонили відвідування кладовищ.

Нагадаємо, столична влада закликала киян утриматись від відвідування кладовищ на поминальні дні у Києві та на період дії воєнного стану через небезпеку ракетних обстрілів та вибухонебезпечні предмети.

Читайте також, чому з поверненням до Києва не треба поспішати.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися