У столиці створюють мініскульптупу на честь "Привида Києва" (ФОТО)

Опублікували фото ймовірної скульптури

Майстри проекту "Шукай!" планують створити в Києві бронзову міні-скульптуру на честь "Привида Києва". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву учасники проекту зробили на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як зазначила засновниця проекту Юлія Бевзенко, майстри із "Шукай!" будуть публічно демонструвати процес лиття міні-скульптури "Привида Києва", тому всі охочі матимуть змогу поспостерігати за цим.

Пошук місця для скульптури й відкриття також відбуватиметься публічно, хоча зазвичай майстри проекту розповідали про вже встановлену скульптуру. 

Майстри з проекту "Шукай!" опублікували фото пластилінової копії скульптури на честь "Привида Києва".

Як повідомляли раніше "Коментарі", "спецпристрої" російських окупантів показав керівник поліції Київщини. Військово-польовий телефон з минулого століття, "ноу-хау" російської армії та пропагандистські газети окупантів показав керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов. 

Також "Коментарі" писали, що МЗС запросило Папу Римського Франциска відвідати Київ. Міністерство закордонних справ України запросило  Папу Римського Франциска приїхати до Києва. У Міністерстві висловили Папі Римському вдячність за те, що докладав зусилля для припинення розпочатої Росією війни. Для Папи Римського та для всього світу зараз абсолютно зрозуміло, що Росія і Путін не планують зупиняти війну на українській землі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися