У Києві планують відновити плату за проїзд у громадському транспорті

Проїзд у Києві зробили безкоштовним

Київська міська рада під час наступного засідання планує ухвалити рішення й відновити оплату за проїзд у громадському транспорті. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник під час брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ.

Як зазначив Поворозник під час брифінгу, проїзд у громадському транспорті робили безкоштовним лише на час евакуації й роботи Києва в обмеженому режимі.

"Сьогодні йде мова, і це питання буде розглядатися на черговій сесії Київської міської ради, про те, що відновити сплату за проїзд у громадському транспорті, через те, що збільшується кількість цього громадського транспорту, люди виходять на роботу і вони також потребують заробітної платні і відповідно сам транспорт потребує розхідних матеріалів, у тому числі і пального, потрібно сплачувати за електрику", - заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Україна зруйнувала плани РФ провести 9 травня парад у Києві: у Міноборони повідомили подробиці. Ганна Маляр висловила впевненість у тому, що російські військові скоро зіштовхнуться ще з більшими розчаруваннями в Україні.

Також "Коментарі" писали, що МЗС запросило Папу Римського Франциска відвідати Київ. Міністерство зовнішніх справ також висловило вдячність Папі Римському за спроби встановити справедливий мир і зупинити війну, яка не була спровокована ні Україною, ні НАТО, ні будь-якою іншою третьою стороною.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися