Скільки людей повернулося до Києва: у КМДА повідомили подробиці

Кількість людей у Києві підраховують за допомогою операторів мобільного зв'язку

До Києва вже повернулося близько 2,5 мільйонів українців, що становить майже третину ві довоєнних часів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер Києва Віталій Кличко під час телемарафону.

Віталій Кличко пояснив, що кількість людей, які повернулися до столиці, підрахували за допомогою операторів мобільного зв'язку.

"Сьогодні ми можемо підрахувати кількість телефонів у нашому місті. Приблизна кількість - 2,5 млн. До війни 3,5 млн людей знаходилося в столиці", - заявив міський голова під час телемарафону.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Броварах розпочала роботу виставка про битву за Київ. У Броварах у приватному музеї зброї Євгенія Гредунова відкрили виставку під назвою "Московитсько-Українська війна. Битва за Київ. Березень 2022 року. Бої на Броварському напрямку". На виставці можна побачити експонати, що зібрали під час бойових дій з російськими окупантами у Броварському районі Київської області у березні цього року.

Також "Коментарі" писали, що у лісі під Броварами чоловік підірвався на російській міні. У Броварському районі біля села Залісся місцевий житель під час прогулянки в лісосмузі підірвався на міні, що залишили російські військові.

Читайте на порталі "Коментарі": дипломати США та Канади повернулися до Києва. До Києва повернулася тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін та ще кілька американських дипломатів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися