Коли на Київщині повністю відновлять світло: у ДТЕК назвали терміни

Уже відновили світло майже 140 тисячам споживачам у Київській області

Енергетики компанії ДТЕК відновили постачання в 140 тисячах будинків у містах і селах, які були звільнені від російських окупантів, що становило понад 90% усіх знеструмлених будинків. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук під час національного телемарафону.

"Після 3 квітня, коли ми почали відновлювати роботи, вже відновили світло майже 140 тисячам споживачам. Це більш ніж 90% від тих, які були знеструмлені через окупацію", - заявив Сахарук.

Також Сахарук зазначив, що повністю буде відновлене електропостачання на Київщині до середини травня. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Офіс генпрокурора повідомив про підозру трьом військовим РФ - "розстрілювали чоловіків у Бучі". Згідно з даними слідства, окупанти увірвалися до будинку в Бучі й убили двох цивільних чоловіків пострілами в голову.

Також "Коментарі" писали, що у кількох районах Києва погіршилась якість повітря, — Кличко. За словами мера столиці, якість повітря погіршилася у Подільському, Святошинському та Оболонському районах Києва через пожежі в Київській області.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві повернуть плату за проїзд у громадському транспорті. Мер Києва не повідомив, коли саме повернуть плату за проїзд, однак зазначив, що ціна залишиться такою ж, якою була до війни - 8 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися