ЗСУ зірвали плани окупантів щодо блокування Києва та захоплення п’яти міст: Генштаб повідомив подробиці

ЗСУ змусили противника відмовитися від своїх агресивних планів

Збройним силам України вдалося зірвати плани окупантів блискавично блокувати Київ і захопити Харків, Миколаїв, Чернігів, Одесу й Суми. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив бригадний генерал, заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України Олексій Громов під час брифінгу.

"Завдяки проведеним заходам та мобілізації всього українського народу ми зірвали плани противника щодо блискавичного блокування Києва, захоплення Харкова, Миколаєва, Одеси, Чернігова, Сум, змусили противника відмовитися від своїх агресивних планів зосередити свої сили на одному із напрямків", - заявив Громов на брифінгу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", жителів Києва просять зменшити об'єми сміття. Влада Києва звернулася до жителів столці із закликом максимально зменшувати об'єми сміття, зокрема намагатися зминати паперову і пластикову упаковку та бляшанки. Влада Києва закликає жителів міста допомогти й спростити вивезення побутових відходів.

Також "Коментарі" писали, що ще один торговий центр відновив роботу у Києві. ТРЦ Lavina Mall відкритий для відвідувачів з 11:00 до 19:00. Серед закладів, що працюють — магазини одягу та взуття, білизни, косметики та товарів для дому, аптеки, супермаркети побутової техніки, ювелірні магазини, ресторани та фуд-корти, зоомагазини, кав’ярні та інші.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися