Ресторани та магазини: ще один торговий центр відновив роботу у Києві

Список магазинів та закладів, що відкрилися у столиці у ТРЦ Lavina

У Києві відсьогодні, 10 травня, відновили роботу магазини та заклади в торгівельно-розважальному центрі "Лавіна" (Lavina Mall). Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію ТРЦ.

ТРЦ Lavina Mall відкритий для відвідувачів з 11:00 до 19:00. Серед закладів, що працюють — магазини одягу та взуття, білизни, косметики та товарів для дому, аптеки, супермаркети побутової техніки, ювелірні магазини, ресторани та фуд-корти, зоомагазини, кав’ярні та інші. Список магазинів, що відновили роботу в ТРЦ Lavina Mall можна подивитись за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ТРЦ Respublika Park відчинив свої двері для відвідувачів з 24 квітня. Які магазини та заклади відновили роботу — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, відкрили ТРЦ Respublika Park у Києві торік. Площа торговельно-розважального центру складає 300 тисяч квадратних метри, з яких 135 тисяч квадратних метрів призначені під оренду. Дивіться на ТРЦ Respublika Park відео з висоти.

Окрім того, у торговельно-розважальному центрі Blockbuster Mall відновив роботу парк розваг Galaxy.

До початку війни з Росією у Києві активно будували ТРЦ Ocean Mall. Це третій торговельно-розважальний центр мережі мегамолів у Києві (перший – Lavina Mall, другий – Blockbuster Mall). 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися