Сквер Небесної сотні у Києві отримає офіційний статус (ФОТО)

Які роботи вже виконали та що планують зробити

У Києві триває процес офіційного облаштування скверу Небесної сотні та деякі роботи щодо цієї локації в центрі столиці вже зроблені. Про це розповів керівник комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король, передають "Коментарі".

Сквер Небесної сотні — це неофіційна, а народна назва, нагадав генеральний директор "Київзеленбуд" Олексій Король. Процес надання офіційного статусу скверу Небесної сотні поки що триває.

"Цей маленький затишний куточок у самому центрі Києва на вул. Михайлівська, 24-26 став місцем затишних вечорів, патріотичних зустрічей та ще одним доказом того, що наша громада – це потужна сила", — зазначив Король.

Посадовець повідомив, що зараз ця ділянка зеленої зони чекає офіційного статусу скверу із подальшим облаштуванням тут всього необхідного для створення комфортного громадського простору.

"Проте дещо вже зроблено – відремонтована підпірна стіна, яка була не просто в аварійному стані, а несла реальну загрозу, оскільки осипалася цілими шматками і щомиті могла рухнути. Минулого року було проведено всі необхідні роботи, щоб це місце стало безпечним", — розповів керівник "Київзеленбуду". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столичному парку "Прибережний", розташованому в затоці Берковщина, розквітають дерева та з’являються нові алеї. Дивіться фото, як виглядає ця зона відпочинку у Києві зараз.

Нагадаємо, що у Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) відкрили простір сімейного відпочинку Kacheli та працюють ще кілька локацій.

Читайте також, що Київський зоопарк відновив роботу в режимі парку та знову відкритий для відвідувачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися