Біля пам'ятника засновникам Києва висадили сакури (ФОТО)

Навіть під час війни у столиці не забувають про озеленення

У Києві триває процес озеленення територій та облаштування локацій для відпочинку. Про це розповів керівник комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король, передають "Коментарі".

"Ранок розпочався з неприємних підрахунків дерев, поламаних під час негоди. Проте ми постійно висаджуємо нові. Сьогодні у парку "Наводницький" висадили дев’ять сакур", — розповів Король.

Нові дерева тепер стануть окрасою цієї зони відпочинку, зазначив керівник комунального об’єднання "Київзеленбуд".

"Коли війна закінчиться перемогою, в парку заграє різними барвами фонтан біля пам'ятника засновникам Києва, а навколо ростимуть красиві дерева. Саме таким і має бути наш Київ", — наголосив посадовець. 

Нагадаємо, у Києві внаслідок негоди зламані понад 70 дерев та ще 230 — пошкоджено. Найбільше під час грози постраждали Святошинський та Солом’янський райони столиці. У пам’ятки природи — 400-річної липи Петра Могили відламано частину стовбура, але це дерево можна зберегти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столичному парку "Прибережний", розташованому в затоці Берковщина, розквітають дерева та з’являються нові алеї. Дивіться фото, як виглядає ця зона відпочинку у Києві зараз.

Читайте також, що Київський зоопарк відновив роботу в режимі парку та знову відкритий для відвідувачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися