Хочу на лаванду: нову виставку квітів анонсували у парку під Києвом

Як отримати безкоштовні квитки до "Добропарку"

Приватний дендропарк для сімейного відпочинку "Добропарк", розташований поблизу Києва у звільненому від російських окупантів селі Мотижин, анонсував нову виставку квітів та розіграш безкоштовних квитків. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Зараз у "Добропарку" триває виставка тюльпанів та різні культурні та соціальні проєкти. Дендропарк готує для своїх шанувальників нову виставку — "Лавандове поле". Потрапити до зони відпочинку можна безкоштовно в разі перемоги у конкурсі.

В оголошеній акції під гаслом "Хочу на лаванду" визначать три категорії переможців. За перше місце "Добропарк" подарує три квитки на лавандові поля, друге та третє місця — два та один квитки відповідно. Акція триває на офіційній сторінці "Добропарку" у Facebook. Ознайомитись з умовами можна за посиланням. Переможця визначать 21 травня, а відвідати виставку "Лавандові поля" зможуть усі охочі вже в червні.


Тим часом у Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) відкрили простір сімейного відпочинку Kacheli та працюють ще кілька локацій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у кількох парках Києва вже запрацювали фонтани, але в центрі їх поки що не вмикали. Де відпочити біля водограїв розповів мер столиці Віталій Кличко.

Дивіться фото, якими квітами та краєвидами Києва зустрічає зараз відвідувачів парк "Наталка" на Оболоні.

Читайте також, що Київський зоопарк відновив роботу в режимі парку та чекає на відвідувачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися