Київський метрополітен відкрив станцію "Кловська"

Подробиці щодо роботі метро розповіли в мерії столиці

У Києві відновила роботу станція метро "Кловська", а поїзди метрополітену у часи пік курсують частіше. Про роботу столичного метро розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За його словами, станції метро у Києві продовжують цілодобово працювати для людей як укриття. В разі повітряної тривоги рух на відкритих ділянках ліній метрополітену призупиняється. Вартість проїзду у метро не змінилась і становить 8 гривень за квиток.

"Інтервал руху поїздів скорочено. На всіх лініях інтервал складає 5-7 хвилин у години пік, 10-15 хвилин в інший час", – повідомив перший заступник мера Києва.

Маршрут руху поїздів метрополітену у Києві по лініям:

"червона" — від станції "Академмістечко" до станції "Лісова";

"синя" – від станції "Героїв Дніпра" до станції "Теремки";

"зелена" — від станції "Сирець" до станції "Червоний хутір".

Працюють пересадочні вузли "Золоті ворота" — "Театральна" та "Площа Льва Толстого" — "Палац спорту". Без зупинки поїзди слідують повз станцій метро "Майдан Незалежності", "Хрещатик", "Дніпро" та "Гідропарк". 

Нагадаємо, з Києва до Тетерева почали курсувати низка приміських поїздів через Ірпінь, Бучу, Ворзель та Бородянку. Приміські поїзди з Києва відправляються з залізничної станції Святошин о 05:20 та 17:52, прибуття на кінцеву зупинку — о 07:09 та 19:38. У зворотному напрямку з Тетеріва — відправлення о 07:25 та 19:50, прибуття до Святошина — о 08:57 та 21:22. "

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 16 травня на дорогах Києва та області відновили автоматичну фіксацію порушень Правил дорожнього руху. У Патрульній поліції попередили водіїв та оприлюднили перелік адрес розташування відеокамер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися