Безпека на дорогах: на вулиці Києва повернувся мотопатруль

Водіїв попередили, що порушення виявлять швидко

Патрульні на мотоциклах повернулися до виконування своїх обов’язків на вулиці Києва. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, передають "Коментарі".

"Сьогодні на дороги Києва повертається мотопатруль. Патрульні на мотоциклах мобільні, швидко прибувають у важкодоступні місця, легко пересуваються через затори. Все це робить їх ефективнішими під час опрацювання певних викликів, затримання правопорушників, які намагаються втекти", — повідомив Білошицький.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції додав, що мотопатруль вже працює на вулицях Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відновили оплату паркування, але з деякими особливостями. Сплатити за парковку можна лише у безготівковий спосіб. Контролюють дотримання правил столичні інспектори з паркування. В яких випадках водіїв не можуть оштрафувати за паркінг, розповіли в мерії.

Нагадаємо, з 16 травня на дорогах Києва та області відновили автоматичну фіксацію порушень Правил дорожнього руху. У Патрульній поліції попередили водіїв та оприлюднили перелік адрес розташування відеокамер.

Окрім того, з понеділка, 16 травня, громадський транспорт у столиці працює довше, але вже не безкоштовно. Про нові правила проїзду в метро та правила поведінки у метро під час повітряної тривоги попередили пасажирів у Київському метрополітені.

Читайте також, що з Троєщини дістатися до зупинки кільцевої міської електрички стало зручніше — що змінилося



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися