Киян просять не гуляти у декількох парках столиці: яка причина

У парках Дніпровського району Києва будуть проводити обробку

Жителів Києва просять не відвідувати парк "Перемога", а також парки на Русанівській набережній, на ж/м Райдужний та Гідропарку. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили озеленювачі Дніпровського району.

Як повідомляють комунальники, у цих парках завтра, 19 травня, заплановано провести акарицидну обробку проти кліщів. 

Відповідні заходи в паркових зонах проводяться для того, щоб зменшити кількість випадків укусів відвідувачів кліщами й запобігти виникненню й поширенню вірусного кліщового енцефаліту, хвороби Лайма.

У повідомленні КП по УЗН Дніпровського району зазначається, що проведення обробки парків заплановано на 19 травня з 7 до 10 години ранку.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у селі Мощун, що став останнім бастіоном на шляху російських окупантів з Гостомелю до Києва, місцевих мешканців не попередили, що зовсім поряд тривають запеклі бойові дії. Про те, що мешканцям села Мощун загрозує небезпека через бої у Гостомелі, їх ніхто не попередив.

Також "Коментарі" писали, що у Зеленського знали, що росіяни зайшли в Чорнобильську зону ще до штурму. У Чорнобильській зоні російські військові під виглядом навчань з території Білорусі тренувалися перекидати понтонні переправи через Прип’ять та концентрували живу силу за кілька тижнів до початку повномасштабної війни.

Читайте на порталі "Коментарі": мер Борисполя розповів про затримку соціальних виплат. Усі соціальні виплати фінансуються з державного бюджету, а не з місцевого, зазначив мер Борисполя. Тож місцева влада важелів впливу на прискорення виплат немає.

Читайте также