У Києві відновлюється бізнес: що вже почало працювати

На карті працюючого бізнесу можна знайти інформацію про те, що вже відкрито

У столиці поступово відновлюється бізнес. Зокрема станом на 19 травня у Києві вже працює понад 70 підприємств ринкової мережі, 2000 продуктових магазинів, 63 пекарні, 555 кав’ярень, близько 600 перукарень, барбершопів та студій манікюру, понад 650 СТО, а також відновлюють частково роботу ТРЦ. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За словами Поворозника, у Києві також працює вже 125 майстерень з ремонту одягу та взуття, 37 веломайстерень, понад 115 пунктів обслуговування гаджетів та ноутбуків, понад 110 магазинів одягу, 88 автомагазинів, 14 хімчисток та 42 мийки.

Також заступник голови КМДА додав, що наразі в столиці працює майже 200 об’єктів роздрібної торгівлі "Київхліб", зокрема 11 на території Київщини в містах Фастів, Русанів і Бровари.

Знайти актуальну інформацію про бізнес, який вже відновив свою роботу, можна в додатку "Київ Цифровий" на карті.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині прикордонники знайшли на узбіччі міни окупантів. Також у Державній прикрдонній службі зазначили, що російські військові мінують місцевість, коли відступають, і це створює додаткову загрозу життю не лише українських бійців, але й місцевих мирних жителів.

Також "Коментарі" писали, що відбувся суд над військовим РФ у Києві: дружина вбитого цивільного обрала покарання для окупанта. Наразі у суді триває допит дружини вбитого чоловіка. Згідно з інформацією свідка, у цивільного не було зброї, коли він виходив із дому, і на ньому був звичайний цивільний одяг.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві попрощалися із загиблим під Ізюмом аеророзвідником, викладачем київського університету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися