Станція сортування сміття відновила роботу у Києві

Змінився перелік відходів, що приймають

Станція сортування сміття No Waste Recycling Station відновила роботу у Києві, але під час воєнного стану змінився перелік відходів, що приймають на сортування. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організації.

У Києві станція "Україна без сміття", розташована на вулиці Саперно-Слобідська, 25, відновила роботу та працює по буднях з 10:00 до 17:00. Через повномасштабне російське воєнне вторгнення організація оптимізувала деякі витрати. Зокрема, довелося скоротити площу орендованих приміщень і перемістити сортувальну станцію на менший склад.

"Із позитивного — станція залишається за тією ж адресою, і як бонус — на новій локації ви бачитимете більше цікавого, бо потраплятимете майже "за лаштунки" життя УБС", — йдеться в повідомленні організації.

Змінився перелік відходів, що приймають на переробку. Зокрема, не приймають кришечки без маркування, використані медичні маски, прострочені таблетки, секс-іграшки, пластикові окуляри, кришталь, дзеркала та ще кілька позицій. Повний перелік — дивіться на фото. Що можна здати на станцію сортування сміття у Києві — за посиланням.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області дуже гостро стоїть проблема зі сміттям через те, що полігон "Десна-2" майже вичерпав свої можливості. Вирішенням проблеми може стати будівництво сміттєспалювального заводу.

Нагадаємо, що після влучання ракети на склади, що у селі Квітневе, у Броварах люди скаржаться на сморід від замороженої продукції, що досі залишається під завалами. Як планують вирішити проблему — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Здравый смысл

20 травня 2022, 12:45

Интересно, на каких идиотов это все рассчитано ? Во всем мире за эколлгию платят населению, пусть копейки, но все равно платят, а тут за все плати сам, да еще и помоги этому проекту !? "Вартість послуги у прийомні години станції Якщо самостійно привезти на станцію: Неліквідні пластики: 60 грн / 1 пакет об’ємом 35 л 120 грн / 1 пакет об’ємом 120 л Текстильні відходи: 60 грн / 1 пакет об’ємом 20 л 150 грн / 1 пакет об’ємом 60 л 300 грн / 1 пакет об’ємом 120 л Якщо скористатися послугою «Досортування»: 120 грн/1 пакет об’ємом 60 л 240 грн/1 пакет об’ємом 120 л 320 грн/ 1 пакет об’ємом 160 л 480 грн/1 пакет об’ємом 240 л"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися