Мешканців Київщини попередили про додаткові графіки відключення світла

Де у Київській області діятимуть додаткові графіки відключення світла

У середу, 22 травня, у деяких громадах Київської області введуть додаткові обмеження електропостачання, повідомляє портал "Коментарі".

У Броварській міській раді зазначили, що 22 травня на території громади спеціалісти проведуть профілактичні роботи, у зв'язку з чим буде відключення електроенергії за наступними адресами:

  • м. Бровари - 9:00 до 19:00 - вул. Короля Данила,

  • с. Требухів - з 9:00 до 19:00 - вул. Амбулаторна, пров. Амбулаторний, вул. Благодатна, вул. Бориспільська, вул. Броварська, вул. Гайова, вул. Гоголівська, вул. Старий шлях, пров. Старий шлях, вул. Маковійська, вул. Сома Микола, вул. Паркова, вул. Покровська, пров. Покровський, вул. Шевченка, вул. Шкільна, пров. Шкільний.

Нагадаємо, що тривалі обмеження електропостачання на 22 травня анонсували у Фастівській громаді. Де не буде світла у середу, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області ухвалили рішення щодо зменшення споживання електричної енергії. На засіданні штабу Ради оборони області вирішили зменшити вуличне освітлення у вечірній та нічний час.

“Ситуація з електроенергією досі залишається вкрай складною. Тому маємо використовувати всі засоби, які допоможуть економити. Маємо накопичити додатковий ресурс, щоб мінімізувати всі незручності. Рішення довели до всіх громад області. З проханням максимально контролювати його виконання”, - пояснив очільник Київської ОДА Руслан Кравченко.

Також у Київській ОДА звернули увагу на роботу бізнесу та надали рекомендації, які потрібно виконувати.


Читайте также