Громадський транспорт у Києві сьогодні працює зі змінами: схема

Який громадський транспорт сьогодні курсує зі змінами

У середу, 22 травня, з 08:00 і до закінчення руху відбудуться зміни в роботі пасажирського транспорту на Оболонському проспекті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

За наданою інформацією, автобуси маршруту загального користування № 50 курсуватимуть у напрямку вул. Північної – від залізничного вокзалу "Центральний" до просп. Степана Бандери за власним маршрутом, далі – вул. Богатирська – вул. Левка Лук’яненка – просп. Оболонський, далі за власним маршрутом.

Маршрутне таксі № 463 рухатиметься в напрямку вул. Північної – від вул. Кадетський Гай до просп. Степана Бандери за власним маршрутом, далі – вул. Богатирська – вул. Левка Лук’яненка – вул. Героїв полку "Азов", далі за власним маршрутом.

Зміни в роботі пасажирського транспорту були введені у зв'язку проведенням ремонтних робіт на проїжджій частині на Оболонському проспекті – на ділянці від просп. Степана Бандери до вул. Героїв полку "Азов".

Нагадаємо, що у Київській області анонсували зміни в графіку курсування маршрутного автобуса. Про який маршрут йдеться та новий графік руху можна дізнатися за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 21 травня до 28 вересня діятимуть обмеження руху транспорту на ділянці від вул. Сімʼї Шовкоплясів до розвороту на вул. Богатирську (ПрАТ "Оболонь").  У КК “Київавтодор” пояснили, що зміни пов’язані з продовженням реконструкції транспортної розвʼязки на перетині вулиць Полярної та Богатирської. 

Ознайомитися зі схемою проїзду можна за посиланням.


Читайте также