У Київській області анонсували відключення газу наступного тижня

Газ відключатимуть на території Томашівської сільської територіальної громади

У Київській області наступного тижня заплановані ремонтні роботи у зв'язку з чим анонсоване відключення газу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської філії “Газмережі”.

“У звʼязку з проведенням ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску, з 27 травня по 30 травня, буде тимчасово припинено газопостачання до споживачів с. Кончаки Томашівської сільської територіальної громади”, - повідомили в компанії.

До споживачів природного газу звернулися з проханням: перекрити крани перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу.

“Відновлення газопостачання буде проводитися працівниками Київської філії “Газмережі”, - уточнили в компанії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за під’єднання центрального газопостачання керівник філії ПАТ “Київоблгаз” викрито на хабарі у розмірі 250 тисяч гривень. Викрили та повідомили про підозру керівнику філії ПАТ “Київоблгаз” НАК “Нафтогаз України” за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Слідство встановило, що підозрюваний одержав від представника забудовника 250 тисяч гривень неправомірної вигоди. “Саме у таку суму він оцінив безперешкодне під’єднання центрального газопостачання до земельної ділянки, на якій планується зведення таунхаусів”, - повідомили у прокуратурі.

Яке покарання загрожує підозрюваному, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що у Київській області провели капітальний ремонт в укритті. Детальніше про переобладнання укриття для школярів та працівників навчального закладу, читайте за посиланням.


Читайте также