Нові графіки відключення гарячої води у Києві у червні: адреси

Де у Києві у червні не буде води

У Києві продовжують проводити гідравлічні випробування тепломереж, у рамках яких тимчасово припиняють надання послуги гарячого водопостачання. Киян, які проживають у Шевченківському та Дніпровському районах, попередили про відключення гарячої води, повідомляє портал "Коментарі".

Так, планові гідравлічні випробування тепломереж у Шевченківському та Дніпровському районах проводитимуть у період з 11 до 25 червня 2024 року.

Розхолодження тепломережної води та роботи з підготовки схеми для проведення випробувань розпочнуться після 12:00 10 червня 2024 року.

У Шевченківському районі гаряче водопостачання споживачів, припинять в межах:

  • проспекту Берестейського (частково), 

  • вулиць Старовокзальної, Жилянської, Златоустівської, Володимирської, Павлівської, Дмитріївської, Полтавської, Студентської, Дончука, Трьохсвятительської, Пимоненка, Кудрявського узвозу, Кудрявської, Вознесенського узвозу, 

  • провулків Киянівського, Десятинного, Михайлівської площі, бульвару Т.Г. Шевченка.

У Дніпровському районі гаряче водопостачання буде припинено для всіх споживачів, які підключені до систем теплопостачання в межах:

  • вулиць Братиславської, Радунської, Сержа Лифаря, Миропільської, Остафія Дашкевича, Сулеймана Стальського, Гната Хоткевича, Гетьмана Павла Полуботка, Вінстона Черчилля, Якова Гніздовського, Електротехнічної,

  • проспекту Романа Шухевича.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, в яких районах столиці відключали гарячу воду у травні.

Читайте також, як вплине новий тариф на електроенергію на розрахунок субсидій.


Читайте также