На Центральному вокзалі у Києві закрили знаковий заклад: подробиці

Що зміниться в ресторані McDonald’s на “Вокзальній”

Ресторан мережі McDonald’s на Центральному вокзалі у Києві з 1 червня зачинили на реконструкцію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію “Інтерфакс-Україна”. Ремонтні роботи планують завершити до листопада цього року.

Вказаний ресторан був лідером за відвідуваністю - протягом останніх 10 років щорічно входив до п'ятірки ресторанів України за кількістю клієнтів, у 2011 році став другим закладом у світі за цим показником.

У ході запланованих робіт у ресторані на Вокзальній площі планують оновити дизайн залу на 193 місця, відремонтують терасу на 88 місць, 11 двосторонніх терміналів самообслуговування. Також заклад облаштують пасажирським ліфтом для переміщення між першим і другим поверхом, з якого відкриватиметься вид на площу. Ресторан стане першим закладом McDonald's в Україні з таким ліфтом.

Нагадаємо, що на станції метро “Вокзальна” зупинили один ескалатор. Які роботи там проводять та скільки триватиме ремонт, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві планують провести реставрацію крематорію. Ще минулого року кияни та військові вказували на незадовільний стан крематорію, як зовнішній, так і внутрішній. Варто зазначити, що це єдине місце у столиці, де кремують тіла померлих. Стіни будівлі, де проводять в останню путь у тому числі Героїв України, вкриті грибком та тріщинами, місцями вибиті шибки. Київський крематорій готують до реставрації.

Які роботи планують провести, скільки коштів виділено та чи будуть враховані зауваження киян та військових, читайте детальніше за посиланням.


Читайте также