У Київській області відключатимуть газ та світло: адреси та графіки

Відключення газу триватиме з 11 по 14 червня

У громадах на Київщині наступного тижня відключатимуть світло та газ, повідомляє портал "Коментарі".

У Чабанівській селищній раді попередили про планове припинення електропостачання 10 червня 2024 року. 

“З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ “ДТЕК Київські регіональні електромережі” буде проводити профілактичні роботи у межах Чабанівської селищної територіальної громади”, - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з виконанням цих робіт буде відключення електроенергії з 9:00 до 17:00 у селі Новосілки на вулицях Інститутська та Сонячна.

У Бучанській міській раді поінформували про тимчасове відключення газопостачання.

“З 11 по 14 червня Київська філія ТОВ “Газорозподільні мережі України” проводитиме роботи по реконструкції систем газопостачання по вулиці Нове Шосе, 5”, - йдеться у повідомленні. 

У зв’язку з проведенням робіт, починаючи з 11 червня з 9:00 газопостачання до будинку буде перекрито. Відновлення відбудеться після завершення всіх необхідних робіт.

Нагадаємо, що сьогодні скасували стабілізаційні графіки. За попередньою інформацією від енергетиків, доба пройде без обмежень електропостачання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями в мережі ширилася інформація про експорт української електроенергії в Румунію. В “Укренерго” пояснили ситуацію. У компанії зазначили, що експорт електроенергії не здійснюється в жодну країну та не планується. Детальніше про ситуацію з експортом та імпортом електроенергії читайте за посиланням.


Читайте также