Мешканців Оболонського району попередили про тимчасові проблеми з водою: причини

Споживачам розповіли, коли можна буде користуватися водопровідною водою

В Оболонському районі Києва проведуть профілактичні роботи на водопровідних мережах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації. 

“Департамент експлуатації водопровідного господарства попереджує про планову дезінфекцію та промивку міської водопровідної мережі в Оболонському районі по вулицях: Рокосовського, Полярній, Калнишевського, Сім'ї Кульженків та Литовське шосе”, - йдеться у повідомленні. 

Профілактичні роботи будуть проводити  в ніч з 23:00 12 червня по 05:00 13 червня.

Водою можна буде користуватися після 05:00 13 червня 2024 року, попередньо пропустивши її з крана. 

“В ці години можливе зменшення тиску в водопровідних мережах”, - попередили мешканців вказаних вулиць.

Нагадаємо, що портал направив офіційний запит у “Київводоканал” з проханням розповісти, чи буде холодна вода у квартирах киян у випадку блекаутів та чи не позначаться тривалі відключення на якості води. У компанії відмовилися повідомляти про підготовку до роботи в умовах можливих блекаутів, посилаючись на відповідні закони України. Що стало причиною відмови у наданні інформації, читайте за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що останнім часом прориви водопроводу трапляються у Києві по декілька разів на тиждень. Портал "Коментарі" звернувся до “Київводоканалу” з офіційним запитом, у якому просив розповісти про стан водопровідних мереж у столиці. Що відповіли у компанії на офіційний запит, читайте за посиланням.


Читайте также