У Києві ввели безпрецедентні обмеження: подробиці

У столиці обмежили підсвітку реклами

У КМДА повідомили про безпрецедентні обмеження, які ввели оператори зовнішньої реклами у використанні електроенергії на своїх конструкціях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію депутата Київської міської ради Валентина Мондриївського.

Повідомляється, що на сьогодні цілодобово не працюють зовнішні та внутрішні елементи освітлення всіх конструкцій типу “Білборд”, “Скрол” та “Сітілайт”. Такі обмеження ввели задля максимальної економії енергоресурсів.

Також повідомляють про запровадження мінімізації енергоспоживання цифрових рекламних носіїв. Їх перевели в енергоощадний режим роботи. “Екрани працюють у діапазоні від 3 до 40% від заявленої яскравості. Крім цього, в нічний час вимкнуті рекламні сюжети на конструкціях, що розміщені на фасадах і наземних рекламних засобах”, - розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, відключили від електроспоживання близько 5 100 рекламних конструкцій та перевели в економний режим понад 500 цифрових конструкцій.

За словами депутата, такі зміни дозволяють економити близько 75% від звичайного навантаження. 

Нагадаємо, що у червні кияни скаржилися на тривалі відключення електроенергії. В YASNO повідомили про причини запровадження таких обмежень електропостачання та розповіли, чи вдаватиметься їх уникати у майбутньому. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці зменшили кількість багатоквартирних будинків, де зовсім не відключали світло. Що стало причиною скорочення кількості таких житлових будівель, можна дізнатися за посиланням.


Читайте также