У Київській області перевіряють АЗС: що контролюють

Перевірки спеціалісти проводять щотижня

В одному з районів Київської області щотижня проводять постійний моніторинг цін на пальне. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області.

“Фахівці управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Броварського району щотижня проводять моніторинги споживчих та дрібногуртових цін на пальне”, - йдеться у повідомленні.

Проведення подібних моніторингів дозволяє:

  • своєчасно виявити потенційні проблеми з постачанням пального і вжити заходів для запобігання дефіциту, що може спричинити паніку серед населення та різке підвищення цін,

  • використовувати зібрані дані для аналітичних досліджень та прогнозування ринкових тенденцій.

“Таким чином, моніторинг цін на пальне є важливим інструментом для забезпечення стабільності ринку, захисту споживачів та формування ефективної державної політики”, - переконані в Головному управлінні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці на 10 днів зупинили функціонування шумогенеруючого обладнання у зв’язку зі скаргою мешканця будинку. До вказаного обладнання відносять холодильники, кондиціонери тощо.

Спеціалісти Головного управління перевірили суб’єкт господарювання щодо дотримання вимог законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення. Магазин знаходиться на першому поверсі багатоповерхового житлового будинку. Що загрожує правопорушнику у столиці та ймовірність застосування штрафних санкцій читайте за посиланням.


Читайте также