На ремонт адмінбудівлі управління поліції у Київській області витратять мільйони гривень

Ремонт будівлі коштуватиме понад чотири мільйони гривень

Управління поліції охорони в Київській області оголосило тендер на поточний ремонт адміністративної будівлі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує, серед інших, такі роботи: улаштування теплоізоляції та звукоізоляції з керамзитового гравію, улаштування цементної стяжки, улаштування покриттів східців і підсхідців з керамічних плиток, високоякісне штукатурення укосів гіпсовими сумішами, облицювання поверхонь укосів керамічними плитками, улаштування каркаса підвісних стель, укладання плит стельових в каркас стелі та інші роботи. 

Загалом Управління поліції охорони планує провести 52 найменування робіт і витрат. 

Очікувана загальна вартість: 4 396 065,79 гривні. 

Поточний ремонт адміністративної будівлі (1-й поверх) Білоцерківського РВ УПО Київської області має проводитися за адресою: м. Біла Церква, пров. Товарний, 14-А.

Учасник має право на обстеження об'єкта до кінцевого строку подання тендерних пропозицій, шляхом виїзду представника учасника для огляду об’єкта, уточнення обсягу робіт та замірів. 

Виконавець має гарантувати досягнення об’єктом будівництва показників, визначених у проєктній документації, та можливість експлуатації об’єкта відповідно до договору протягом 10 років після прийняття об’єкта замовником, а в частині гарантійного терміну обладнання - протягом терміну, встановленого виробниками такого обладнання. 

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг від 30 серпня до 27 грудня 2024 року.

Дата оприлюднення тендеру - 1 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 16 липня 2024 року.  Розпочати аукціон планують 17 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичне компідприємство відремонтує нежитлову будівлю за понад 33 мільйони гривень.

Читайте также