На облаштування Оболонського острову продовжують витрачати кошти (ФОТО)

На острові Оболонський продовжують облаштовувати зону відпочинку

У столиці триває облаштування Оболонського острова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

На Оболонському острові встановлюють нові лави для сидінь. У КП “Плесо” повідомили, що роботи виконуються коштом меценатів. 

“Лави розміщують на захисних спорудах, що розташовані вздовж усього пляжу і слугують як перешкоди видуванню піску з пляжів або насипанню піску на пішохідні доріжки”, - йдеться у повідомленні.

Також працівники комунального підприємства облаштували дерев’яні трапи навколо захисних споруд. У планах підприємства - облаштування підходів до води для маломобільних груп населення. Такі роботи виконують з метою забезпечення комфортних умов для всіх відвідувачів.

“Захисні споруди та лави придбані коштом меценатів і зараз встановлюються силами комунальників “Плесо”. Бюджетні кошти на ці роботи не залучались”, - запевнили у КМДА. 

У міській адміністрації повідомили, що з моменту відкриття острова в кінці травня локацію вже відвідали понад 400 тисяч людей. Такі висновки ґрунтуються на даних з камер відеоспостереження, встановлених у новій зоні відпочинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що, на думки киян, через підключення до електромережі об'єктів на Оболонському острові виникають проблеми з постачанням електроенергії в Оболонському районі. Там повсякчас виникають аварії. Дізнатися детальніше про ситуацію можна за посиланням.

Також екологи заявили, що на Оболонському острові задля створення рекреаційної зони зрізали старі дерева. 


Читайте также