Киян попередили, що витрати на воду з вересня можуть зрости: причини

Щоб не переплачувати за воду та тепло, киянам потрібно повірити лічильникам

У столиці потребують повірки майже 40 тисяч квартирних лічильників. Замовити та оплатити роботи повинні кияни. Якщо до кінця серпня повірку не виконати, витрати на воду можуть зрости. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального концерну "Центр комунального сервісу" (ЦКС).

“У серпні цього року підходить термін повірки у 32 047 лічильників гарячої води та 7 599 теплової енергії. Киянам необхідно їх повірити вчасно для подальших коректних нарахувань за спожиті послуги”, - йдеться у повідомленні.

Якщо прилад обліку не повірити вчасно, то його знімуть з абонентського обліку, а вартість послуг нараховуватимуть за загальнобудинковим лічильником, а при його відсутності – за нормою.

Перевірити інформацію про термін повірки лічильників можна в особистому кабінеті споживача (“Мої об’єкти” – розділ “Лічильники”) на сайті ЦКС. Сповіщення про необхідність проведення повірки надходить за три місяці до закінчення терміну.  

“Замовити повірку приладу обліку споживач може самостійно, вибравши компанію, що виконує такі роботи та має відповідну ліцензію. Також це можна зробити через сайт ЦКС у розділі “Повірка чи заміна лічильників”, - порадили в корпорації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці може здорожчати централізоване опалення. Компанії-постачальники послуги централізованого опалення у Києві заявили про намір переглянути тарифи. Детальніше про нові тарифи на опалення читайте за посиланням.

Читайте також: скільки боржників за ЖКП налічується у Києві та області


Читайте также