На Київщині минулої доби знищили майже 350 вибухонебезпечних предметів: де працювали сапери

За весь час піротехніки знищили 37 659 вибухонебезпечних предметів

У Київській області триває робота саперів із розмінування територій. 31 травня завдяки роботі фахівців вдалося знешкодити 346 вибухонебезпечних предметів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській обласній військовій адміністрації.

У повідомленні зазначається, що за весь час роботи з розмінування територій Київської області піротехніки знешкодили 37 659 вибухонебезпечних предметів.

Минулої доби, 31 травня, спеціалісти обстежили такі райони: 

Бучанський район: м. Ірпінь, смт Бородянка, смт Гостомель, смт Макарів, с. Березівка, с. Копилів, с. Шибине, с. Берестянка, с. Пилиповичі, с. Здвижівка, с. Немішаєво, с. Ясна Поляна, с. Мирча, с. Андріївка, с. Горенка, с. Червоне, хутір Ферма,

Броварський район: с. Перемога, с. Світильня, с. Залісся, с. Богданівка, с. Велика Димерка, с. Перемога, с. Лук’янівка,

Вишгородський район: с. Лютіж, с. Козаровичі, с. Олива, с. Зелена Поляна, с. Жерева, с. Тетерівське,

Білоцерківський район: с. Мар’янівка.

"31 травня під час робіт фахівці знешкодили 346 вибухонебезпечних предметів. А всього за весь час – 37 659. Роботи продовжуються", - йдеться в повідомленні Київської ОВА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві змінили графік роботи Кирилівської церкви. В українській столиці змінили графік роботи знаменитої Кирилівської церкви, яка розташована на вулиці Олени Теліги – два дні на тиждень для культової споруди будуть вихідними.

Також "Коментарі" писали, що Київ будує укріплення на випадок нового штурму: у КМВА повідомили подробиці. Перший рубіж оборони столиці створюється на значні відстані від Києва, щоб убезпечити максимально місто, якщо російські війська вдадуться до чергової спроби захоплення.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві розпочинати пляжний сезон не будуть: у КМДА повідомили причину. У Києві пляжі й зони відпочинку обслуговують у штатному режимі. Незважаючи на це, відкривати пляжний сезон у Києві поки що не планують. Також не радять під час воєнного стану заради власної безпеки відвідувати пляжі.

Джерело: https://t.me/kyivoda/4204


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися