Стало відомо, скільки підприємств повністю знищено війною на Київщині

Наразі влада робить усе, щоб у Київській області якнайшвидше відновився бізнес

Через активні бойові дії в Київській області зазнало руйнувань понад 100 підприємств, 44 із яких повністю знищені. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. 

Кулеба заявив, що наразі влада докладає всіх зусиль для якнайшвидшого відновлення бізнесу в Київській області, бо це впливає на добробут жителів і розвиток регіону.

Також голова Київської ОВА зазначив, що 7 червня відбулася одна з перших зустрічей бізнесу й державних регуляторів. На заході порушили актуальні проблемні питання щодо підприємств.

"Робимо усе, аби стати платформою та майданчиком, який допоможе вирішити ці питання. Будемо допомагати кожному підприємству. Це необхідно, щоб зберегти та створити нові робочі місця для людей, а також стабілізувати економічну ситуацію. Це важливі питання, і вони також є для нас пріоритетними", - заявив Кулеба у своєму Телеграмі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Меркель пояснила, чому відмовилася відвідати Бучу. Колишня федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель пояснила чому відмовилася від пропозиції відвідати Бучу в Київській області, де російські окупанти влаштували акт геноциду. Меркель розкритикували за поїздку до Італії після різанини у Бучі, коли її запросили відвідати Україну.

Також "Коментарі" писали, що в Києві продовжують діяти російські диверсанти - генерал Жирнов. В українській столиці продовжують орудувати диверсійно-розвідувальні групи російських окупантів – саме тому в місті не скасовують комендантську годину. Жирнов зазначив, що диверсійні групи противника продовжують діяти на території міста, а доки триває війна, загроза для столиці нікуди не зникла.

Читайте на порталі "Коментарі": катівня та братські могили: посол США в Україні приїхала до Бучі. Нова посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджіт Брінк приїхала з робочим візитом до Бучі Київської області, де російські окупанти влаштували акт геноциду.

Джерело: https://t.me/OleksiyKuleba


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися