В Інституті серця у Києві зробили реконструкцію відділення (ВІДЕО)

Як виглядають оновлені приміщення

У столичному Інституті серця в умовах воєнного стану завершили реконструкцію відділення гострого коронарного синдрому та інфаркту міокарда. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію медичного закладу.

В лікарні запевняють, що після реконструкції відділення гострого коронарного синдрому та інфаркту міокарда лікування для пацієнтів стане ще ефективнішим, швидшим та комфортнішим.

Оновлене відділення в Київському міському інституті серця доповнили комфортними одно- та двомісними палатами з багатофункціональними консолями та ліжками, а також зручними кабінетами для прийому пацієнтів. Окрім того, у відділенні гострого коронарного синдрому та інфаркту міокарда з’явилося додаткове інноваційним обладнання — це кардіомонітори з центральною станцією для моніторування реанімаційних пацієнтів, 12-ти канальний ЕКГ-апарат та датчик PureWave з розширеним робочим частотним діапазоном для кардіологічних досліджень дорослих і дітей для УЗД.

Подивитись на оновлене відділення гострого коронарного синдрому та інфаркту міокарда Інституту серця можна на відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастові визнали недійсним тендер та скасували реконструкцію корпусу центральної лікарні.

Дивіться також відео, як у Гостомелі відремонтували амбулаторію сімейної медицини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися