У Фастові скасували реконструкцію корпусу лікарні

Причини назвали в прокуратурі

У Фастові визнали недійсним тендер з реконструкції корпусу центральної лікарні. Про це розповіли у Київській обласній прокуратурі, передають "Коментарі".

"Фастівська центральна районна лікарня" уклала договір на реконструкцію корпусу медзакладу з приватним підприємством на майже дев’ять мільйонів гривень. Прокурори вивчили тендерну документацію та виявили що підрядник немає заявленої у документах необхідної для виконання робіт автомобільної й будівельної техніки.

У Господарському суді Київської області довели, що переможець відкритих торгів та замовник закупівлі не дотримались вимог тендерної документації та вимог Закону України "Про публічні закупівлі". Суд визнав недійсним договір підряду, що фінансувався за рахунок коштів фонду боротьби з COVID-19.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що групу шахраїв, які вкрали 100 мільйонів гривень в українців під видом оформлення соціальних виплат з Євросоюзу, викрили у Києві. Подробиці шахрайської схеми — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічно важливий оборонний завод. Агентом загарбників виявся працівник одного з машинобудівних підприємств. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Дивіться також відео, як у Гостомелі відремонтували амбулаторію сімейної медицини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися