На Київщині розпочав роботу Центр комунікації з медичних питань

Яку допомогу надають населенню

У Фастові розпочав працювати Центр комунікації з медичних питань для населення. Про це розповіли у Фастівській міській раді, передають "Коментарі".

Комунальний заклад "Фастівський центр комунікації з медичних питань" створили ще торік. Фахівці колл-центру відповідатимуть на звернення з 7:00 до 19:00 по будням. В суботу та неділю працюватимуть з 7:00 до 14:00. Керівником закладу призначили лікарку Ольгу Новицьку.

У Центрі комунікації з медичних питань надаватимуть інформацію щодо медичних послуг і умов їх отримання, графіків прийому лікарів, про роботу лабораторії, тощо.

В мерії Фастова додали, що в Центрі комунікації з медичних питань можна буде записатись до сімейних лікарів, терапевтів та вузькопрофільних спеціалістів.

Номери телефонів Центру комунікації з медичних питань:

·        (066) 202-03-33;

·        (097) 202-03-33;

·        (073) 202-03-33.

Нагадаємо, в столичній лікарні "Охматдит" виконали два десятки успішних операцій завдяки новому надсучасному обладнанню. Наприкінці липня для нейрохірургічних та ортопедичних операційних в медичному закладі встановили сучасну систему нейронавігації. Аналоги такого обладнання є лише в чотирьох медичних центрах Європи, і столична лікарня стала п’ятим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Національній дитячій спеціалізованій лікарні "Охматдит" почали робити ін’єкції дітям з рідкісним генетичним захворюванням. Найдорожчі в світі ліки від Спінальної м'язової атрофії (СМА) вартістю 100 тисяч доларів за флакон Україні передала в якості гуманітарної допомоги компанія-виробник. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися