Маріупольська лікарня відновила роботу в Києві (ФОТО)

Що відомо про медичний заклад

У Києві відновила роботу Донецька обласна лікарня інтенсивного лікування. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Маріупольської міської ради.

За даними мерії Маріуполя, в медичному закладі-переселенці вже вдалося запустити роботу амбулаторної та стаціонарної служб. Тепер в лікарні можна отримати доступну та кваліфіковану допомогу. Лікарі допомагатимуть як мешканцям столиці, так і переселенцям.

"У лікарні працюють хірурги, травматологи, урологи, нейрохірурги, кардіохірурги, судинні хірурги, отоларингологи, офтальмологи, терапевти, кардіологи, неврологи та гастроентерологи", — повідомили в Маріупільській міській раді.

Донецька обласна лікарня інтенсивного лікування розташована у Києві на вулиці Олександра Довженка, 3. Телефони для консультації:

·       067-151-31-38,

·       066−449−09−25,

·       050-91-00-603 (серцево-судинний відділ).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Амосова відкрили відділення воєнної кардіохірургії. У новому відділенні надають спеціалізовану медичну допомогу військовим з бойовими травмами серця, пораненнями серця і грудної клітки. Цей напрям в медичному закладі розвивають з початку війни на Донбасі. 

Нагадаємо, депутати Київської міської ради ухвалили рішення про створення в столиці Маріупольського міського ліцею. Цього навчального року в ліцеї у дванадцяти класах навчаються 270 учнів, з них майже 60 школярів хочуть навчатися в очному форматі та проживати в пансіоні. Оболонська райдержадміністрація запропонувала для розміщення Маріупольського ліцею третій поверх спеціальної школи №4, що в Пущі-Водиці на вулиці Юнкерова. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися