У Київській обласній дитячій лікарні ремонтують покрівлю (ФОТО)

Як тривають будівельні роботи

У Боярці відновлюють корпус Київської обласної дитячої лікарні. Про це розповіли у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, медичний заклад ремонтують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Загальна площа покрівлі лікарні складає понад 4,4 тисячі квадратних метрів. Будівельники вже виконали демонтаж і накриття гідробар’єром понад половини покрівлі, нарощення балок та заміну обрешіток, уклали черепицю на площі 2,5 тисяч квадратних метрів.

У проєкті капітального ремонту покрівлі корпусу Київської обласної дитячої лікарні такі роботи:

·       заміна покриття з шиферу на металочерепицю;

·       влаштування системи водовідведення;

·       підшивка карнизів і огородження покрівлі;

·       монтаж елементів покрівлі;

·       утеплення вентиляційних шахт і покриття горища;

·       встановлення віконних блоків у слухових вікнах.

Лікарня є найпотужнішим дитячим медичним закладом Київщини, що має надкластерний рівень надання допомоги. Має одинадцять відділень за 24 профілями на 335 ліжок.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області будують величезне укриття на території Іванківського ліцею. Гроші на споруду виділили з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії На об’єкті вже виконали земляні роботи, армували та залили плиту фундаменту бетоном, улаштували каркас стін з арматури. Наразі зводять зовнішні стіни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області відремонтували пошкоджений міст через річку Трубіж. Старий міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів навесні 2022 року. Протяжність нової споруди становить 27 метрів. Міст розташований на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення та з’єднує два села Залісся та Заворичі.

Дивіться також фото, як на залізниці будують важливий для Київської області міст.

Джерело: https://t.me/kyivoda/12465


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися