У Київському обласному перинатальному центрі відкрили нову реанімацію (ФОТО)

Як виглядає оновлений медичний заклад

У Київському обласному перинатальному центрі після реконструкції відкрили нову реанімацію для новонароджених. Про це повідомив керівник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

За його словами, оновити приміщення реанімації в лікарні допомогли благодійники. Воно розраховане на десять маленьких пацієнтів. З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну кількість передчасно народжених дітей в Україні значно збільшилась. У поточному році на Київщині народилося понад сто діток із вагою до 2,5 кілограми. Потреба у розширенні місць у реанімації зростає.

"Усе відповідає сучасним умовам перебування пацієнтів: температура, освітлення, кондиціонування, киснева система. Найчастіше лікарі-неонатологи при наданні допомоги новонародженим стикаються з їхнім нестабільним диханням, короткочасними зупинками дихання, порушенням серцевої діяльності. Тому, щоб виходити таких немовлят, потрібні комфортні та сучасні умови", — прокоментував Кравченко.

Начальник Київської обласної військової адміністрації оприлюднив фото нової реанімації для новонароджених.

Нагадаємо, у 2024 році заплановані надходження до державного бюджету від продажу об’єктів великої приватизації на рівні чотирьох мільярдів гривень. Подробиці розповіли у Фонді державного майна України. Вже створені аукціонні комісії для визначення стартових цін та умов продажу по 15 об’єктах великої приватизації. Серед них — кілька столичних підприємств. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Регіональне відділення Фонду Держмайна України по місту Києву передало в оренду приміщення університету площею 145,8 квадратних метрів вартістю 3,3 мільйонів гривень приватному підприємцю для здійснення господарської діяльності Це є порушенням вимог Закону України "Про освіту", оскільки у таких закладах приміщення має використовуватися лише для цілей, пов’язаних з освітнім процесом. Апеляційний суд підтримав позицію ювенального прокурора та повернув у державну власність приміщення столичного університету імені Карпенка-Карого

Читайте також, які земельні ділянки виставили на продаж у Києві під забудову.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися